Keukenstijlen

Van klassiek tot modern, van landelijk tot industrieel. Laat u inspireren door onze keukenstijlen.

Modern

De moderne keuken heeft strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Door de glanzende afwerking van het meubilair en een combinatie van verschillende kleuren, is een moderne keuken een gezellig ogende keuken. De moderne keuken straalt rust uit. 

 

Landelijk

De landelijke keuken is gezellig en warm. Een keuken met een combinatie van het klassieke en moderne element; een strak ogende keuken die veel gezelligheid uitstraalt. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en beton geven de keuken een warme en gezellige sfeer.

Industrieel

De industriële keuken is robuust, stoer en gezellig. Een erg populaire woonstijl. Door een combinatie van beton, steen, hout en roestvrijstaal krijgt de keuken een strak maar huiselijk geheel als resultaat. Een industriële keuken is een combinatie van landelijke en moderne elementen. De speling in hoogtes geeft de keuken een gevarieerd lijnenspel en een brutale uitstraling.

 

Greeploos

De greeploze keuken is minimalistisch en strak. Een keuken welke te herkennen is aan de greeploze fronten. Geen knoppen of handgrepen, want less is more. Door een greeploze keuken lijkt de ruimte groter en rustiger. Er zijn geen keukengrepen die aandacht trekken.

Design

De design keuken is uniek in elk opzicht. Het creëren van een persoonlijke sfeer staat in deze keuken immer centraal. Een design keuken is gewaagd en nét iets anders dan alle andere keukens. Aangekleed met de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur, is de designkeuken een luxe keuken die helemaal bij u past.

Klassiek

De klassieke keuken is statig, elegant en nostalgisch. Een keuken die veel warmte en gezelligheid uitstraalt. Door een klassieke keuken met moderne elementen te combineren, ontstaat er een vernieuwende klassieke stijl. Door de juiste materialen te combineren kun je van jouw keuken één mooi geheel maken. Een unieke en tijdloze keuken.

Exclusief

De exclusieve keuken is een keuken met jouw karakter. Passend bij de wensen en de ruimte wordt er altijd een uniek ontwerp gemaakt. De inrichting van deze keuken wordt volledig afgestemd op de door u vooraf aangegeven wensen. Een exclusieve keuken bestaat enkel uit hoogwaardige materialen en is voorzien van de laatste technische ontwikkelingen. Een keuken met veel luxe en exclusiviteit.