Over ons

Al meer dan 55 jaar bezig met het verwezenlijken van de mooiste keukendromen.

Een familiebedrijf met
een ruime geschiedenis

Een familiebedrijf met een ruime geschiedenis

Wij gaan al heel wat jaren mee en hebben al heel wat ervaring.  Meegaan met de tijd en altijd blijven innoveren; dat kunnen wij als geen ander. Wij maken enkel gebruik van de beste merken en de nieuwste technologieën in het samenstellen van de mooiste keukens. Door altijd de beste kwaliteit en service te leveren, houden wij al onze klanten tevreden. Wij weten hoe het werkt, al meer dan 55 jaar. 

Hoewel wij door de jaren heen een gedegen groei hebben mogen doormaken, zijn wij nooit afgeweken van onze kern: het verkopen van droomkeukens. In ons hart zijn wij nog altijd het keukenbedrijf dat Jos en Tiny van de Rijt-Bastiaans begonnen aan de Gerwenseweg te Gerwen. Bij ons is afspraak nog steeds afspraak en er hangt nog altijd een gemoedelijke Brabantse sfeer. Er staat voor u altijd een kopje koffie klaar.

Wij werken immer met een vast team aan ervaren keukendeskundigen. Enkel het beste advies is goed genoeg voor onze klanten. Onze medewerkers zijn altijd open over de stand van zaken en ontzorgen u graag in het gehele proces. Of u nu voor een voordelige keukeninrichting of een exclusieve uitvoering kiest, wij maken in onze klanten geen onderscheid.

Van voordelige keukeninrichtingen tot exclusieve uitvoeringen,
altijd naar uw wens.​

Van voordelige keukeninrichtingen tot exclusieve uitvoeringen, altijd naar uw wens.​

Een unieke showroom vol inspiratie

Onze showroom is uniek. Met bijna 1500 m2 groot en 2 verdiepingen keukenplezier tonen wij de nieuwste ontwikkelingen op keukengebied. Ruim 40 complete keukenopstellingen, ter inspiratie voor uw nieuwe keuken! In onze ruime showroom vindt u topmerken als Leicht, Beckermann, Molto Cucina en Erbeesic en diverse merken topapparatuur zoals Miele, Atag, Bora, Quooker, Siemens, Novy en nog veel meer topmerken. In onze showroom maken wij, samen met u, een tekening van uw nieuwe keuken, geheel volgens uw wensen. 

Wilt u graag een industriële keuken? Of wenst u toch liever een landelijke keuken? Kiest u voor een hoek-opstelling of toch een kookeiland? Wij combineren net zo lang totdat u tevreden bent met het ontwerp.

Onze monteurs

Onze service rijkt verder dan tot de voordeur. Met een team aan ervaren keukenmonteurs kunnen wij u in het gehele proces van uw nieuwe keuken ontzorgen. Het plaatsen van een keuken is niet zomaar een klusje, het vraagt om veel nauwkeurigheid en vakwerk. Het is daarom verstandig om uw nieuwe keuken te laten monteren door vakmensen. Welke keuken u ook kiest; wij komen de keuken met evenveel plezier voor u installeren.

Uw keuken, uw stijl

Heeft u een keuze kunnen maken?
Maak direct een afspraak om langs te komen in onze showroom.

Liever nog wat inspiratie op doen?
Bekijk onze keukenstijlen en kom erachter welke stijl bij u past!