Exclusief

Een keuken met jouw eigen karakter

Een keuken vol luxe en exclusiviteit.

Het is een keuken met jouw eigen karakter. Passend bij de wensen en de ruimte wordt er altijd een uniek ontwerp gemaakt. Een exclusieve keuken bestaat uit enkel hoogwaardige materialen, is voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en heeft een perfecte afwerking. Zo straalt de exclusieve keuken veel luxe en exclusiviteit uit. 

Wat is een exclusieve keuken?

Een exclusieve keuken is geen standaard keuken, maar een keuken met jouw eigen karakter.  Passend bij de wensen en de ruimte wordt er altijd een uniek ontwerp gemaakt. Een exclusieve keuken bestaat uit enkel hoogwaardige materialen, is voorzien van de laatste technische ontwikkelingen en heeft een perfecte afwerking. Zo straalt de exclusieve keuken veel luxe en exclusiviteit uit. 

Een exclusieve keuken is uniek in ontwerp en uitstraling. Zo wordt de inrichting van een exclusieve keuken bijvoorbeeld volledig afgestemd op de vooraf aangegeven wensen en bestaat de keuken uit de meest luxe en exclusieve materialen. Het keukenontwerp is het belangrijkste onderdeel van een exclusieve keuken. In het ontwerp kun je ervoor zorgen dat de exclusieve keuken past bij de rest van het interieur. Het is namelijk belangrijk dat ook de rest van de ruimte goed aansluit bij de keuken.

 

Een blik in uw toekomstige keuken

Meer inspiratie opdoen?

Combinatie van materialen

Exclusiviteit zit vaak in details, dat zie je ook terug in exclusieve keukenontwerpen. Bij een luxe designkeuken horen natuurlijk luxueuze materialen Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de exclusieve keuken volledig in natuursteen uit te voeren. Er wordt vaak gewerkt met duurzame materialen als marmer, roestvrijstaal en bijzondere houtsoorten. Deze materialen kunnen zowel in het keukenblad als in de keukenfronten worden gebruikt. Om de keuken tot in de puntjes af te werken, mag exclusieve keukenapparatuur niet worden vergeten. Denk aan wijnklimaatkasten, een warmhoudlade of een greeploze oven. Zo krijgt de keuken een luxe gevoel en uitstraling. 

Kiest u voor een exclusieve keuken?

Een luxe en exclusieve uitstraling. Spreek een exclusieve keuken u aan? Neem gerust een kijkje in onze ruime showroom of plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Plan direct een afspraak in!