Landelijk

Een keuken met jouw eigen karakter

Een strak ogende keuken die veel gezelligheid uitstraalt

Een landelijke keuken heeft een gezellige en warme uitstraling. In deze keukenstijl worden zowel klassieke als moderne elementen met elkaar gecombineerd. De balans tussen beide stijlen zorgt ervoor dat de keuken strak oogt, maar wel gezelligheid uitstraalt.

Wat is een landelijke keuken?

Een landelijke keuken is een keuken waarin jij je direct thuis voelt. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en beton, krijgt de keuken een warme en gezellige sfeer. Hoewel de landelijke keuken vaak gekenmerkt wordt door het gebruik van hout in de kaderdeuren, wordt er tegenwoordig ook steeds vaker voor een moderne touch gekozen. Zo kun jij jouw eigen landelijke stijl creëren. 

Een blik in uw toekomstige keuken

Meer inspiratie opdoen?

Combinatie van materialen

In een landelijke keuken wordt er vaak gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Door veel hout te gebruiken in combinatie met een stenen aanrechtblad krijgt jouw keuken een warm en vooral stoer uiterlijk. Aangezien hout een natuurproduct is, vraagt een houten keuken wellicht om meer onderhoud. Daarom wordt er in het ontwerp van een keuken steeds vaker gekozen voor een houtlook. Dit materiaal heeft de look en structuur van hout, maar het heeft lang niet zoveel onderhoud nodig. 

Kiest u voor een landelijke keuken?​

Gezelligheid en warmte. Spreekt een landelijke keuken u aan? Neem gerust een kijkje in onze ruime showroom of plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Plan direct een afspraak in!