Greeploze keuken

Geen knoppen of handgrepen, less is more.

Minimalistische uitstraling en een strakke look.

Deze keuken is de herkennen aan zijn greeploze fronten. Geen knoppen of handgrepen, want less is more. Een keuken waarin zelfs apparatuur greeploos kan worden weggewerkt. Een greeploze keuken straalt veel rust uit, er zijn geen keukengrepen die aandacht trekken. 

Wat is een greeploze keuken?

In een greeploze keuken wordt er, zoals de naam al zegt, geen gebruik gemaakt van grepen. Hierdoor krijgt de keuken een minimalistische strakke uitstraling. Er zijn verschillende manieren om jouw keuken greeploos te maken. Zo kun je kiezen voor een greeplijst. Bij een greeplijst zit er achter het front van de keukenkast of lade ruimte om het front vast te pakken. Maar je kunt ook kiezen voor een push-to-open. Hierbij open je de kast of lade door tegen het front aan te drukken. Kies je voor een semi-greeploze keuken, dan ligt er een keukengreep in het front die bijna niet opvalt. Dit geeft je het gemak van een greep, maar de uitstraling van een strakke greeploze keuken.

Een blik in uw toekomstige keuken

Meer inspiratie opdoen?

Combinatie van materialen

Ook de greeploze keuken kan in alle maten en kleuren worden uitgevoerd. In een greeploze keuken worden veel vingerafdrukken achtergelaten, dat weerhoudt mensen vaak om voor een greeploze keuken in een donkere kleur te kiezen. Als oplossing kun je jouw greeploze keuken in een speciale coating laten leveren, waardoor een front een anti-fingerprint laagje bevat. Zo blijft zelfs een zwarte greeploze keuken vingerafdruk-vrij. 

Kiest u voor een greeploze keuken?​

Een strakke en minimalistische uitstraling. Spreekt een greeploze keuken u aan? Neem gerust een kijkje in onze ruime showroom of plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Plan direct een afspraak in!