Design

Nét iets anders dan de standaard en in elk opzicht uniek

Een design keuken is gewaagd en nét iets anders dan de standaard keuken.

Een design keuken is uniek in elk opzicht. In deze keuken staat het creëren van een persoonlijke sfeer centraal. Deze stijl kenmerkt zich door strakke ontwerpen, effen afronding en minimalistische designs.

Wat is een design keuken?

Design wordt gezien als overkoepelende term voor een woonstijl die eigenlijk niet vastgelegd kan worden. Dit komt omdat er vaak heel wat gepersonaliseerde elementen in voorkomen, en er in het ontwerp grotendeels geïmproviseerd wordt. Zo is elk resultaat uniek. In een design keuken wordt er slim nagedacht over de indeling van de keuken, zo wordt de ruimte zo optimaal mogelijk benut.

Een blik in uw toekomstige keuken

Meer inspiratie opdoen?

Combinatie van materialen

Hoewel design niet echt vastgelegd kan worden, gelden er wel enkele richtlijnen. Zo wordt er in een design keuken vaak gebruik gemaakt van hout, bakstenen elementen en opvallende geometrische vormen. Er wordt in een design keuken vaak gekozen voor gewaagde kleur- en materiaalcombinaties waardoor de keuken een opvallend en uniek geheel krijgt. Een design keuken wordt vaak aangekleed met de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur. 

Kiest u voor een design keuken?​

Minimalisme en luxe. Spreekt een design keuken u aan? Neem gerust een kijkje in onze ruime showroom of plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Plan direct een afspraak in!