Moderne keuken

Een keuken met strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking

Een strakke maar gezellig ogende keuken

Een moderne keuken wordt gekenmerkt door strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Een moderne keuken is lang niet enkel strak en saai. Juist de glanzende afwerking van het meubilair en de combinatie van verschillende kleuren zorgen voor een gezellig ogende keuken.

Wat is een moderne keuken?

Een moderne keuken is vaak een keuken met strakke lijnen en een minimalistische afwerking. Om een moderne uitstraling te realiseren wordt er vaak gekozen voor een greeploze keuken. Een greeploze keuken is te herkennen aan, zoals de naam al zegt, de greeploze fonten. Deze keuken heeft vaak geen knoppen of handgrepen. Door hierbij een combinatie van juiste kleuren te kiezen krijgt jouw keuken een strak design.

Een blik in uw toekomstige keuken

Meer inspiratie opdoen?

Combinatie van materialen

In de kleuren en materialen van een moderne keuken kan er veel worden gevarieerd. Zo kun je voor zowel lichte tinten kiezen als een donkere zwarte kleur. Kies voor een hoogglans front of een matte afwerking. Het is vooral belangrijk dat jouw moderne keuken rust uitstraalt. Hoewel een witte hoogglans keuken nog steeds erg populair is, wordt er tegenwoordig ook steeds vaker voor donkere fronten gekozen. In een donkere keuken vallen de naden minder op. Hierdoor krijgt de keuken een nette en strakke uitstraling die ook nog eens sfeervol aanvoelt.

Kiest u voor een moderne keuken?​

Strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Voelt u zich hiertoe aangetrokken? Dan is een moderne keuken vast een goede match. Neem gerust een kijkje in onze ruime showroom of plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Plan direct een afspraak in!