Industrieel

Een robuuste, stoere maar gezellige keuken

Een strak en huiselijk geheel met robuuste materialen.

Een industriële keuken is een robuuste, stoere maar gezellige keuken. De industriële woonstijl is tegenwoordig erg populair, dat is niet verrassend. Materialen als beton, steen, hout en roestvrijstaal worden met elkaar gecombineerd met een strak en huiselijk geheel als resultaat.

Wat is een industriële keuken?

Een industriële keuken is een combinatie van de landelijk en moderne stijl. Juist omdat een industriële keuken vaak niet perfect is, is hij uniek. In tegenstelling tot een moderne keuken heeft een industriële geen strakke lijnen. Door een speling in hoogtes van lades, kasten en keukenbladen krijgt deze keuken een gevarieerd lijnenspel en een ietwat brutale uitstraling. In een industriële keuken staat het gebruikersgemak voorop, vandaar dat er in een industriële keuken juist wel gebruik wordt gemaakt van grepen.

Een blik in uw toekomstige keuken

Meer inspiratie opdoen?

Combinatie van materialen

Om het stoere karakter van een industriële keuken te realiseren wordt er vaak een combinatie gemaakt van grove, ruwe materialen en eenvoudige materialen. De juiste combinatie aan beton, hout, steen en roestvrijstaal zorgt voor diversiteit, maar maakt de keuken tegelijkertijd tot een sfeervol geheel. Er kan tijdens het ontwerp van deze keuken uit veel verschillende materialen gekozen worden, daarom past deze keukenstijl binnen elk budget. 

Kiest u voor een industriële keuken?

Robuust, stoer en gezellig. Spreekt de industriële stijl u aan? Neem gerust een kijkje in onze ruime showroom of plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Plan direct een afspraak in!