Klassiek

Statig en elegant in combinatie met moderne elementen

Een klassieke keuken straalt veel warmte en gezelligheid uit.

Een klassieke keuken is statig en elegant, het voegt een nostalgische sfeer toe aan uw huis.  Door een klassieke keuken met moderne elementen te combineren ontstaat er een vernieuwende klassieke stijl.

Wat is een klassieke keuken?

Een klassieke keuken is vaak geen strakke keuken, maar de klassieke keuken zoals we deze kennen van vroeger is in de loop van de jaren sterk veranderd. Klassiek is niet langer enkel brocante, in de klassieke stijl is er tegenwoordig ook ruimte voor moderne elementen en worden naast donkere kleuren ook lichtere pastelkleuren gebruikt. In een klassieke keuken vind je de uitstraling van vroeger, maar dan met de gemakken van nu. De combinatie van moderne apparatuur, klassieke elementen, accessoires en een passende kleur zorgen voor een luxe en tijdloze uitstraling. 

Een blik in uw toekomstige keuken

Meer inspiratie opdoen?

Combinatie van materialen

In de nieuwe klassieke stijl is er ruimte voor zowel moderne als klassieke elementen. Door de juiste kleuren en materialen te combineren kun je van jouw keuken één mooi geheel maken. In een klassieke keuken kun je gemakkelijk klassieke en moderne elementen met elkaar combineren. Door bijvoorbeeld een hoogglans koelkast toe te voegen aan een klassieke keuken met nostalgische tegels kun je het beste uit twee stijlen gemakkelijk samen brengen. Zo ontstaat er een unieke en tijdloze keuken. 

Kiest u voor een klassieke keuken?​

Statig en elegant. Spreekt deze klassieke stijl u aan? Neem dan gerust een kijkje in onze ruime showroom of plan een gesprek in met één van onze adviseurs. Plan direct een afspraak in!